mijn Patisserie

Afscheid is zoet

Na 10 jaar met veel plezier en hard te hebben gewerkt aan en in Patisserie Juliette heb ik op vrijdag 9 september 2016 mijn deuren gesloten. Het was een zware beslissing, waar ik lang over heb nagedacht, maar het is tijd voor iets anders.

Ik wil jullie mijn dankbaarheid uitspreken voor jullie vertrouwen in mij en mijn producten, jullie leuke en goede gesprekken, tips en ideeën.

Mijn droom

Na een langdurige voorbereiding en een ingrijpende verbouwing heb ik sinds 15 maart 2007 de deuren van mijn patisserie geopend.

Al jaren liep ik namelijk rond met de droom een eigen zaak te openen om iets met mijn talent voor koken en bakken te doen. Toen ik in maart 2005 in een situatie kwam dat ik mijn baan verloor bood dit de uitgelezen kans om mijn dromen waar te maken. Eind mei, datzelfde jaar, vertrokken wij met het hele gezin naar Londen en volgde ik een opleiding bij fameuze kookschool Le Cordon Bleu. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling; wij kochten het woon/winkelpand aan de Ramplaan en lieten het grootscheeps verbouwen.

De patisserie had een ‘vast’ assortiment aan zoete en hartige taarten. Verder waren er ook heerlijke koekjes en cakejes. Natuurlijk konden er ook taarten op verzoek worden besteld. Ik leverde aan horeca en particulieren.